О АПЛИКАЦИЈИ 
Књижевнице Крагујевца

Ова апликација је креирана са циљем промоције књижевног стваралаштва књижевница које живе и стварају на територији града Крагујевца. Пројекат је подржан од града Крагујевца. Апликација ће бити допуњавана стваралаштвом књижевница које су на путу афирмације.

УКС - Књижевна заједница Крагујевац

Позива афирмисане књижевнице које живе и стварају на територији града Крагујевца да узму учешће у реализацији пројекта „Апликација Књижевнице Крагујевца“ који подржава и финансира град Крагујевац, а реализује УКС Књижевна заједница Крагујевац.
Циљ пројекта је да се промовише стваралаштво крагујевачких књижевница путем интуитивне интерактивне апликације.
Критеријуми које треба да испуњавају књижевнице:
- Пребивалиште на територији града Крагујевца
- Чланице репрезентативних удружења у култури: Удружења књижевника Србије, Српског књижевног друштва, Српског ПЕН центра или Удружења драмских писаца Србије.
Позив је стално отворен, а књижевнице би требало да попуне образац на следећем линку https://forms.gle/BnooUazbeWcTF6mA8 и пошаљу избор из свог књижевног стваралаштва на 20 страница А4 формата , фонто Times New Roman 12 у ћириличном писму. За додатне информације нас можете контактирати на имејл адресу knjizevnazajednicakg@gmail.com са назнаком за Апликацију.

Преузми апликацију

Књижевна заједница Крагујевац
Браће Петковића 13/16
тел. 0612085619

© Copyright 2022 KZK All Rights Reserved. design by JONY

Created with ‌

HTML Website Generator